top of page

Jelentkezés

Kedves Érdeklődő!

 

A Waldorf-óvodapedagógiai program alapján 2009 óta működő Napkeleti Óvodában 2,5 – 7 éves korig fogadunk gyermekeket. Programunk a Waldorf-pedagógia irányvonalát követi, a gyerekeket képzett Waldorf-pedagógusok várják.

 

Az óvoda a II. kerület Tárogató lejtő 17. szám alatt lévő kedves villában van két szinten. Az óvodai csoport 25 fővel a felső szintet és a felső kertet foglalja el. A 2,5 évnél idősebb kistestvérek számára a földszinti részen és az alsó kertrészben 6 fős családi napközit szerveztünk, melynek vezetője szintén Waldorf óvóképzést végzett fiatal pedagógus.

 

Jelentkezés az óvodába a 2023/24-es nevelési évre

 

Az óvodánk iránt érdeklődő szülőknek (gyermekek nélkül) szülői estet tartunk 2023. január 26-án csütörtökön 18 órai kezdettel az óvodánkban

 

A jelentkezéseket február 17-e éjfélig várjuk a mellékelt anamnézis kitöltésével és elküldésével óvodánk email címére. Az anamnézist kérjük word vagy pdf formátumban küldjék el részünkre.

Tájékoztatásul vegyétek figyelembe, hogy jövő évben csak a kiscsoportba lesz helyünk, ahova majd 2,5-3,5 év között gyerekeket várunk.

 

 

 

 

 

bottom of page