Jelentkezés

Kedves Érdeklődő!

 

A Waldorf-óvodapedagógiai program alapján 2009 óta működő Napkeleti Óvodában 2,5 – 7 éves korig fogadunk gyermekeket. Programunk a Waldorf-pedagógia irányvonalát követi, a gyerekeket képzett Waldorf-pedagógusok várják.

 

2013 tavaszától immáron óvodává alakulva várjuk az új családokat. Az óvoda a II. kerület Tárogató lejtő 17. szám alatt lévő kedves villában van két szinten. Az óvodai csoport 25 fővel a felső szintet és a felső kertet foglalja el. A 2,5 évnél idősebb kistestvérek számára a földszinti részen és az alsó kertrészben 6 fős családi napközit szerveztünk, melynek vezetője szintén Waldorf óvóképzést végzett fiatal pedagógus.

 

Járványügyi vészhelyzet

A 2020/21. nevelési évre történő beiratkozás tárgyában tájékoztatjuk a szülőket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel kiadott, minden óvodára kötelező 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat előírásainak megfelelően a felvételre, jelentkezésre és beiratkozásra az alábbi szabályok (.doc) irányadóak.

Jelentkezés óvodánkba a 2021/2022-es nevelési évre

Kedves Érdeklődők!

A kialakult helyzetre való tekintettel óvodánk nem tud közvetlen körülmények között szülői estet tartani a óvodánkba jelentkezni szándékozó érdeklődő szülőknek. Ellenben szeretnénk tartani egy online bemutatkozást, ahol kérdezni is lehet majd.

Időpontja január 28-a lesz, 17 órai kezdettel. Aki szeretne ehhez csatlakozni, az óvoda emailcímére küldje el nekünk gyermeke születési idejét és saját emailcímét, ahova meghívót fogunk küldeni erre az alkalomra: napkeleti.kor.ovoda@gmail.com

A szülői estre a szülőket várjuk, gyermekeik nélkül. A jelentkezéseket a honlapon található anamnézis kitöltésével február 28-ig várjuk az óvoda email címére elküldve. Kérjük, hogy az anamnézist a könnyű olvashatóság érdekében Word, Open Office vagy .pdf formátumban küldjék nekünk el.