Jelentkezés

Kedves Érdeklődő!

 

A Waldorf-óvodapedagógiai program alapján 2009 óta működő Napkeleti Óvodában 2,5 – 7 éves korig fogadunk gyermekeket. Programunk a Waldorf-pedagógia irányvonalát követi, a gyerekeket képzett Waldorf-pedagógusok várják.

 

2013 tavaszától immáron óvodává alakulva várjuk az új családokat. Az óvoda a II. kerület Tárogató lejtő 17. szám alatt lévő kedves villában van két szinten. Az óvodai csoport 25 fővel a felső szintet és a felső kertet foglalja el. A 2,5 évnél idősebb kistestvérek számára a földszinti részen és az alsó kertrészben 6 fős családi napközit szerveztünk, melynek vezetője szintén Waldorf óvóképzést végzett fiatal pedagógus.

 

Járványügyi vészhelyzet

A 2020/21. nevelési évre történő beiratkozás tárgyában tájékoztatjuk a szülőket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel kiadott, minden óvodára kötelező 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat előírásainak megfelelően a felvételre, jelentkezésre és beiratkozásra az alábbi szabályok (.doc) irányadóak.

Jelentkezés az óvodába a 2022/23-as nevelési évre

 

Az óvodánk iránt érdeklődő szülőknek (gyermekek nélkül) szülői estet tartunk 2022. január 27-én 18 órai kezdettel az óvodánk kertjében

 

A jelentkezéseket február 27-e vasárnapig várjuk a mellékelt anamnézis kitöltésével és elküldésével óvodánk email címére. Az anamnézist kérjük word vagy pdf formátumban küldjék el részünkre.